Wie we zijn

Wij zijn CW Kozijnen

Denis Clevers en Marc Wijnhoven hebben hun kennis en kunde gebundeld en zijn samen CW Kozijnen gestart.Bij CW Kozijnen maken we jouw huis compleet met onze top kozijnen en zonwering. Vanuit ons plekje in Hegelsom, Limburg, zetten we alles op alles om jouw wensen te vervullen. Voor ons staat jouw tevredenheid voorop, en we stoppen niet voordat je helemaal blij bent met het resultaat. We hebben een duidelijke missie: jouw huis verrijken met prachtige, kwalitatief hoogstaande kozijnen, zonwering, rolluiken, schuifwanden en afdaken. Onze passie en uitgebreide kennis zetten we in om jou echt blij te maken. Dat is waar we het allemaal voor doen.

Werken met CW

Wat ons kenmerkt

Plezier in ons werk

We genieten echt van wat we doen en dat zie je terug.

Expertise

Onze kennis, toewijding en ervaring zorgen voor topkwaliteit.

Klanttevredenheid

Jij blij, wij blij. Zo simpel is het voor ons. 

Transparantie

De prijs die we afspreken is de prijs die je betaalt, tenzij we dit duidelijk aangeven.

Onze mensen

Maak kennis met ons team

Denis Clevers

Mede-eigenaar

Marc Wijnhoven

Mede-eigenaar

Ad Derix

Monteur

Marcel Vorstermans

Monteur

Mart van de Ven

Monteur

Vacature

Kom jij ons team versterken als monteur?

Wij zoeken een monteur die:

  • Beschikt over uitstekende technische vaardigheden en een scherp oog voor detail.
  • Flexibel kan werken, zowel zelfstandig als in teamverband.
  • Een vakman is, liefst met een goede portie ervaring of anders héél veel zin om de kneepjes van het vak te leren.
  • Passie voor het vak heeft en zin heeft om aan de slag te gaan.

Ben jij degene die we zoeken? Of wil je eerst een keer koffie drinken? Neem contact met ons op.

Onze showroom

 Onze vernieuwde showroom in Hegelsom laat een grote greep uit de collectie zien zodat je een goed beeld van ons aanbod. We nemen rustig de tijd om je alles te vertellen over onze producten en geven advies op het gebied van stijl en gebruik. Ook kijken we samen naar de bouwkundige mogelijkheden. Kom je een keer langs? De koffie staat klaar.

Aan de slag met nieuwe kozijnen, zonwering of een overkapping? Plan een intake met ons.

Wij werken met de beste merken

ONZE WERKWIJZE

Een stappenplan

1. Huis- of showroombezoek

We beginnen met een persoonlijke intake, waarbij we bij jou thuis langskomen of je verwelkomen in onze showroom in Hegelsom. Tijdens deze afspraak bespreken we de grote lijnen van jouw project en jouw wensen.

2. Vrijblijvende, transparante offerte

Op basis van ons eerste gesprek stellen we een gedetailleerde offerte op. Zo weet je precies wat je kunt verwachten, zonder verrassingen achteraf.

3. Inmeten en detailbespreking

Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte, plannen we een bezoek om alles nauwkeurig in te meten en de laatste details met je door te nemen. Dit zorgt ervoor dat alles perfect past en naar wens is.

4. Bestelling en planning

Met alle maten en details bekend, bestellen we het benodigde materiaal. Zodra we weten wanneer alles geleverd wordt ontvang je van ons een planning op dagniveau, inclusief de exacte tijden dat onze monteurs aanwezig zullen zijn.

5. Montage

Onze vriendelijke monteurs uit de regio zijn al jaren bij ons in dienst en zorgen voor een nette en professionele montage van jouw kozijnen en zonwering. Kwaliteit en precisie staan hierbij voorop

6. Facturatie en nazorg

Na de montage ontvang je de factuur, die altijd overeenkomt met de eerdere offerte, tenzij we dit duidelijk gecommuniceerd hebben. Ook na de installatie staan we voor je klaar. Mocht er iets zijn of heb je vragen, dan kun je altijd bij ons terecht.

CONTACT

Heb je vragen? Stel ze gerust